Andra boken

Dags för andra boken!

Välkommen till en lite annorlunda bokklubb!

Vi tänder ljus, fikar hembakt och tar en kopp kaffe eller te och grottar in oss i en bok som på något sätt behandlar de juridiska frågor jag arbetar med. Andra mötet behandlar äktenskap och upplösning av äktenskapet och tredje mötet preliminärt fastighetsrätt. Om intresse finns kan vi även ha ett fjärde möte i början av december men det kan vi bestämma efter hand om intresse finns och inom vilket område i så fall.

Det blir såklart inget förhör och du behöver inte besvara frågorna om du inte vill. En del tycker att det är lättare att "hänga upp" tankar vid frågor så då skickar jag ut sådana om intresse finns. Det är inte säkert att vi går igenom dem när vi träffas, vi bestämmer tillsammans hur mötet blir. Det är självklart ok att vara med även om man inte läst ut boken då många frågor kommer att behandlas helt allmänt.

Plats: Burman Juridiks mysiga lokal på Berggrenska gården, centralt i Gävle.

Andra mötet: 8 oktober. Äktenskap och upplösning av äktenskap samt arvsrätt kopplat till boken Blybröllop av Sara Paborn.

Tid: Dörren står öppen från 18:30 och vi börjar med att ta för oss fika och slå oss ner i lugn och ro. Mellan klockan 19 och 20 diskuterar vi juridiska frågor utifrån den bok vi läst och våra egna erfarenheter.

Pris: 200 kronor per person och då ingår hembakt fika och en rabattcheck på 150 kronor som går att använda vid bokad konsultation inom 3 månader från mötet.

Jag har satt ett tak på 6 personer vid varje möte, inklusive mig själv, för att alla ska kunna komma till tals och käna att vi tillsammans ansvarar för att vi får en trevlig och intressant kväll. Är intresset väldigt stor kommer jag att erbjuda flera träffar kring samma bok. Anmälan sker till annelie@burmanjuridik.se och det är först till kvarn som gäller! Meddela även eventuella allergier.

Välkommen!