Burmans Bokklubb, tredje boken!

Dags för tredje boken!

Välkommen till en lite annorlunda bokklubb!

Vi tänder ljus, fikar hembakt och tar en kopp kaffe eller te och grottar in oss i en bok som på något sätt behandlar de juridiska frågor jag arbetar med. Tredje mötet behandlar fastighetsrätt och särskilt grannelagsrätt. Läs boken Toktanten av Birgitta Bergin och fundera gärna på vilken hänsyn grannar måste ta till varandra och vad en granne kan kräva. Hur är det och hur tycker du att det ska vara? Det blir såklart inget förhör och du behöver inte besvara frågorna om du inte vill. Det är självklart ok att vara med även om man inte läst ut boken då många frågor kommer att behandlas helt allmänt.

Plats: Burman Juridiks mysiga lokal på Berggrenska gården, centralt i Gävle.

Andra mötet: 5 november 2020. Boken Toktanten av Birgitta Bergin. Vi pratar om fastighetsrätt och särskilt grannelagsrätten.

Tid: Dörren står öppen från 18:30 och vi börjar med att ta för oss fika och slå oss ner i lugn och ro. Mellan klockan 19 och 20 diskuterar vi juridiska frågor utifrån den bok vi läst och våra egna erfarenheter.

Pris: 200 kronor per person och då ingår hembakt fika och en rabattcheck på 150 kronor som går att använda vid bokad konsultation inom 3 månader från mötet.

Jag har satt ett tak på 6 personer vid varje möte, inklusive mig själv, för att alla ska kunna komma till tals och käna att vi tillsammans ansvarar för att vi får en trevlig och intressant kväll. Är intresset väldigt stor kommer jag att erbjuda flera träffar kring samma bok. Anmälan sker till annelie@burmanjuridik.se och det är först till kvarn som gäller! Meddela även eventuella allergier.

Välkommen!